ANNESİNİN KUZUSU

Lilypie Kids Birthday tickers

28 Ocak 2010 Perşembe

Kaan için Arkadaşlık kavramı....


Dün akşam Kaan'la ilgili garip bir şeyler yaşadım. Sizinle paylaşmak istiyorum.


Akşam tam yemek vakti küçük gofretlerden yemek istedi. Bende "tam yemek vakti oğlum. 1 tane ye lütfen" dedim. Birden içli içli ağlamaya başladı. Ama ben 5 tane yemek istiyordum diye. Böyle birşey için bu kadar ağlayabilecek bir çocuk değil Kaan. Birşeyler var bu işte dedim. Sonra ne desem hep gözler sulu sulu.. Kaan'cım ne oldu bugün yuvada annecim diye sordum.. Birşey mi oldu? Arkadaşlarınla kavga mı ettin?..


Eveeeet. Tam 12den vurmuştum. Arkadaşlarıyla tartışmış. Daha doğrusu yuvadan bir arkadaşı onu sandalyesi ile sıkıştırmış. Öğretmeni de daha önceden herkese şikayet yok dediği için birşey de söyleyememiş bizimki..


Akşam hemen öğretmenini aradım. Acaba daha ciddi birşey mi oldu diye.. Öğretmeni de yok hiçbir şey olmadı dedi. Hatta bu sandalye ile sıkıştırma olayından haberi de yoktu. Ben Kaan'la konuşabilir miyim dedi. Kaan'la çok güzel konuştu telefonda. Yarın sabah ilk iş arkadaşlarınla da konuşmak olucak dedi. Bugün sabah aradım.. Yuvada herşey yolundaydı. Sandalye ile sıkıştıran çocukla birbirlerini öpüp barışmışlar, şimdi yanyana oturuyorlarmış.. Hey allahım.. Ne tatlı şeyler bunlar..


Çok hassas bir çocuk Kaan. Böyle nasıl ilkokulda baş edicek diğer çocuklarla bilemiyorum. Çok endişeleniyorum.Arkadaşlığa çok önem veriyor. Arkadaşları çok kıymetli.. O yüzden en ufak bir şeyde çok üzülüyor. Anlatıyorum olur böyle şeyler arkadaşlar arasında diye ama henüz anlamıyor bunları.. Off.. dünkü hali içimi parçaladı.


Sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler? Nasıl kurtulacak bu çocuk böyle hassas olmaktan?

25 Ocak 2010 Pazartesi

Kar... Kar... Kar...


Off yaaaaa.. hele şükür İstanbul'a da yağdı kar.. Canım oğlum kaç zamandır kar diye sayıklıyordu. Anne ne zaman yağıcak? Anne biz karın olduğu yere gitsek, bu karın yağacağı yok.. diyip durdu.. Veeee en sonunda c.tesi sabah karla uyandık.. Nasıl mutlu oldu anlatamam. Biraz daha karın oynama kıvamına gelmesini bekledik.. Sonra da sıkı sıkı giyinip karların içine attık kendimizi. Tabi Kaan daha 6 yaşında olduğu için çocuk çok net karı hatırlamıyor.. En son güzelce yağdığı zaman onun doğduğu seneydi.. Bu kadar karla haşır neşir hiç olmamıştı.. Bayıldı bayıldı :-) Ben hadi artık eve dedikçe annecim noluuur 5 dakka daha diye yalvardı.. Kıyamadım tabi.. O 5 dakkalar oldu 25 dakka..


Kar bugün de çok yağıyor.. Sanırım kardan adam yapmanın zamanıdır. Eğer yaparsak ilk fırsatta buraya bizim yaptığımız kardan adamın resmini koyacağım..

22 Ocak 2010 Cuma

İlk MİM :-) Çok mutluyum...


Evet. En sonunda ben de mimlendim.. İlk mimim ve ben çok heycanlandım.. Kendi adımı görünce nasıl şaşırdım anlatamam. Teşekkürler ElfAna.. Beni nasıl mutlu ettin anlatamam..


Gelelim mimin konusuna : Kendinle ilgili 7 ilginç özellik yazıp bunu 7 arkadaşına paslıyorsun..


Hemen başlıyım ben :

1 - Çok dağnığımdır ama o dağınıklık içinde aradığım her şeyi bulurum. Bazen de nedense derli toplu olacağım tutar..


2 - Sevdim mi tam severim.. Sildim mi tam silerim.. Silme noktasına kolay kolay gelmem ama geldiğim zaman da asla geri bakmam.


3 - Kiloluyum ama kilolarımla son derece barışık biriyim..Zayıflamam gerekiyor, en azından sağlığım için ama bunu nedense pek umursamıyorum.


4 - Alışkanlıklarıma çok bağlıyımdır. Kolay kolay hayatımda değişiklik yapmayı sevmem..


5 - Mutfak tezgahı takıntım vardır. İlla temiz olacak, parlayacak ve bir damla bile su olmayacak..


6 - Kavga etmeyi sevmem ama eğer edeceksem de o anda elim ayağaım titrer.. Sesim titrer ve ben buna hakim olamam..


7 - Oğluma yemek yedirme takıntım var. İlla herşeyi vaktinde yiyecek. Vakit geçerse daralıyorum, sıkıntılar basıyor..
Nedense :-)



Ohhh bitti.. Zorlandım yahu.. Şimdi ben mimliyim birilerini.. Kim olsun kim olsun..


12 Ocak 2010 Salı

Kıpır Kıpır





Bugün böyle içim kıpır kıpır.. Güneşli havadan mıdır nedir?

Oğlumla beraber gezesim var.. Ama o yuvada ben işte :-( Offf off..

Şöyle ana oğul el ele sahilde yürüseydik, martılara simit atsaydık.

Parklarda eğlenseydik, çimlerde koşsaydık...

Bunları da yaparız birgün inşallah ...

5 Ocak 2010 Salı

2010'dan beklentiler


Evet.. Yeni yıl geldi geliyor derken Yılbaşı bitti bile..Sakin geçen bir yılbaşı gecesinin ardından sakin bir yıl diliyorum kendime..Umarım 2010 sevdiklerime ve bana şans getirir. Bu limondaki renkler gibi rengarenk bir yıl olsun hepimiz için..

Sevgilerimle,

Related Posts with Thumbnails