ANNESİNİN KUZUSU

Lilypie Kids Birthday tickers

25 Şubat 2010 Perşembe

Çok güzel bir link, Poster yapıyorsunuz


Bayıldım ben bu linke.. Kaan'nın en sevdiği arkadaşı ve kuzeni.. Selim ile çekilmiş bu resmi poster yaptım hemen..

işte linki:

http://bighugelabs.com/poster.php

12 Şubat 2010 Cuma

Hastalık :-(



Herkese Merhaba,

Kaan Paşa 2 gündür hasta malesef. Birden bire oldu hemde. Anlayamadık. Boğaz ağrısı ile başladı ve ertesi gün ateş yaptı. Hemen doktora götürdük. Boğazı kıpkırmızı dedi dr. Antibiyotik verdi. Dünde öksürük krizi yaşadık. Ateşi de pek düşmüyor şu ara. Off yaaa.. O hasta olunca ben çok üzülüyorum. Zaten minyon bir tip. Hasta olunca iyice zayıflıyor. Umarım yakın zamanda iyileşir.

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.



9 Şubat 2010 Salı

Karne :-)



Geçte olsa Kaan'da karne aldı.. Yuvası şubat tatiline girmediği için onlar da pek karne haycanı olmadı. Ama yoğun istek üzerine karne töreni yapmaya karar verdiler. Dün işten öğleden sonra izin alıp gittim. Nasıl mutlu oldu beni görünce anlatamam. Annesi gelmeyen çocuklar çok üzgündü. İçim parçalandı. Kaan paşam ise mutluluktan havalara uçuyordu. Karnesinin hepsi pekiyi :-) Ömrü boyunca böyle devam eder inşallah.. Canım oğlum benim.




Bu sabah okula giderken biraz hasta gibiydi :-( Umarım önemli birşeyi yoktur.. Sesi değişik çıkıyor ve biraz boğazım acıyor anne dedi. Sanırım üst solunum yolu enfeksiyonu başlıyor. Doktorunu aradım.. Şurup ve pastil verdi.. Bakalım.. İnşallah çabucak iyileşir ilerlemeden..




P.S : Bu sabahta her yer bembayazdı :-)
Related Posts with Thumbnails