ANNESİNİN KUZUSU

Lilypie Kids Birthday tickers

22 Aralık 2009 Salı

ÇOCUKLAR İÇİN YILBAŞI ETKİNLİKLERİ

Herkese Selam,

Yılbaşı yaklaşıyor. Belki çocuklarınızı yılbaşı etkinliklerine götürmek istersiniz diye birkaç etkinliği size burada toplamak istedim. Umarım işinize yarar.

Mohini’de yılbaşı başkadır
Mohini Çocuk ve Aile Yaşam Merkezi Mohini, yılbaşına sürprizlerle girmeye hazırlanıyor. Mohini’de Noel partisi, 19 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yılbaşı partisinin tarihi ise 30 Aralık Çarşamba.

Mohini’de ayrıca En Güzel Yılbaşı Ağacı Yarışması da düzenleniyor. Çocuklar, Mohini’ye kendi yılbaşı ağacı süslerini getiriyor, Mohini’de bir ağaç süslüyor ve yarışıyor. Mekanda Noel Baba ile tanışıp fotoğraf çektirmek ve hediye kazanmak da mümkün. Mohini Yılbaşı Korosu’nun konseri ise 20 Aralık Pazar günü izlenebilecek.

Tanburi Ali Efendi Sok. No: 7 Etiler
0212 352 31 36
www.mohini.com.tr

Faber-Castell'den yılbaşı partisi

Rengarenk oyun hamurlarından boya kalemlerine, parmak boyalarından pastel boyalarına kadar, ürünleriyle çocukların sınırsız hayal dünyasının en yakın arkadaşı olan Faber-Castell, yılbaşında da çocuklara keyifli bir yeni yıl partisi hazırladı.
27 Aralık 2009 Pazar günü saat 12.00’da İstanbul Oyuncak Müzesi’nde düzenlenecek olan Faber-Castell Yılbaşı Partisi’nde, çocuklar, tanışacakları yeni arkadaşlarıyla doyasıya eğlenecek. İlk olarak Oyuncak Müzesi’nde geziye çıkacak olan çocuklar, ardından atölye çalışmasına geçecekler. Atölyede kendi yeni yıl süslerini tasarlayacak ve sevdikleri için parmak kukla yapımını öğrenecekler. Daha sonra kendi eserlerini boyayacak olan çocuklar, bir yandan da Noel Baba’nın şen kahkahalarıyla unutulmaz bir gün geçirecekler.

Müze ziyaretçilerine ücretsiz olacak yılbaşı partisine katılım için önceden rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. İstanbul Oyuncak Müzesi’ni 0216 359 45 50-51 numaralı telefonlarından arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Faber-Castell Yılbaşı Partisi Programı:
12.00-12.30: Tanışma ve müze gezisi
12.30-13.15: Yılbaşı süsü yapımı
13.15-13.45: Parmak kukla yapımı
13.45-14.00: Fırından çıkan yılbaşı süslerinin boyanması
14.00-14.15: Yiyecek ikramı
14.15-15.00: Noel Baba ile eğlence


Çocuklar, yılbaşına özel kurabiye ve çikolata hazırlıyor
Yılbaşı yaklaşırken hazırlanan iki etkinlikle, çocuklar çikolata yapacak, kurabiye süsleyecek ve dilerlerse bunları yılbaşında sevdiklerine armağan edebilecekler. İşte bu etkinlikler:

Çilek ve Çırakları Mutfakta - Yılbaşı Armağanı
Santral Atölye’nin 4-6 yaş grubu çocuklara özel Çilek ve Çırakları Mutfakta – Yılbaşı Armağanı başlıklı atölyesinde, minikler kendi çikolatalarını kendileri hazırlıyorlar. Ama bunlar bildiğimiz, alıştığımız çikolatalardan değil. Sağlıklı malzemelerden ve çok lezzetli. Yılbaşına özel rengarenk kağıtlarla paketledikleri çikolataları, kendilerine ve anne-babalarına yılbaşı hediyesi.
20 Aralık Pazar günü saat 14.00 ve 26 Aralık Cumartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek atölye çalışmasını çocukların sağlıklı beslenmelerini çok önemseyen, bu konu üzerinde titizlikle çalışan aynı zamanda Tübitak /Meraklı Minik dergisi tariflerini hazırlayan, yapan İpek Kuşçu gerçekleştiriyor. (0212 444 04 28 - Ücret: 30 TL)

Müzik eşliğinde kurabiye keyfi
Aralık ayında düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle küçük misafirlerini ağırlayan Akmerkez, 26 Aralık Cumartesi günü çocuklara müzik ve kurabiye keyfi yaşatacak. Saat 14.00'te başlayacak etkinliklerde çocuklar Maskot Bando'nun neşeli müziği eşliğinde eğlenirken, Kurabiye Süsleme Etkinliği'nde ise kurabiyelerini kendileri süsleyecekler.

26 Aralık'ta Akmerkez'in küçük misafirlerini bekleyen ilk eğlenceli etkinlik fantastik karakterleri, zengin repertuarı ve coşkulu müziğiyle Maskot Bando olacak. Çocuklar Maskot Bando'nun neşeli müziğiyle dans ederek bu eğlenceli günün keyfini yaşayacaklar. Pasta Malzemeleri Atölyesi Uzman Eğitmenleri eşliğinde düzenlenecek Kurabiye Süsleme Etkinliği'nde ise çocuklar; şeker hamuru ile yılbaşına özel hazırlanmış kurabiyeleri süsleme zevkine varacaklar.


Çocuk Rehberi'nden alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails